Güvenilir Bahis Siteleri

Bet logo
SİTE PUANI
SİTE BONUSU
100 TL + 100 Freespin
SİTEYE GİT
Bet logo
SİTE PUANI
SİTE BONUSU
101 TL & 101 Freespin
SİTEYE GİT
Bet logo
SİTE PUANI
SİTE BONUSU
111 TL Bonus
SİTEYE GİT
Bet logo
SİTE PUANI
SİTE BONUSU
50 TL + 25 Freespin
SİTEYE GİT

En İyi Deneme Bonusu Veren Siteler

Bet logo
SİTE PUANI
SİTE BONUSU
50 TL Bonus
SİTEYE GİT
Bet logo
SİTE PUANI
SİTE BONUSU
100 TL Bonus
SİTEYE GİT
Bet logo
SİTE PUANI
SİTE BONUSU
50 TL Bonus
SİTEYE GİT
Bet logo
SİTE PUANI
SİTE BONUSU
50 TL Bonus
SİTEYE GİT

Editör Tavsiyeli Bahis Siteleri

Bet logo
SİTE PUANI
SİTE BONUSU
150 TL Bonus
SİTEYE GİT
Bet logo
SİTE PUANI
SİTE BONUSU
150 TL Bonus
SİTEYE GİT
Bet logo
SİTE PUANI
SİTE BONUSU
100 TL Bonus
SİTEYE GİT
Bet logo
SİTE PUANI
SİTE BONUSU
100 TL Bonus
SİTEYE GİT
Bet logo
SİTE PUANI
SİTE BONUSU
100 TL Bonus
SİTEYE GİT
Bet logo
SİTE PUANI
SİTE BONUSU
100 TL Bonus
SİTEYE GİT
Bet logo
SİTE PUANI
SİTE BONUSU
100 TL Bonus
SİTEYE GİT

Editör Tavsiyeli Bahis Siteleri

Bet logo
SİTE PUANI
SİTE BONUSU
50 TL Bonus
SİTEYE GİT
Bet logo
SİTE PUANI
SİTE BONUSU
25 TL Freebet + Yuksek Oranlar
SİTEYE GİT
Bet logo
SİTE PUANI
SİTE BONUSU
20 TL Bonus
SİTEYE GİT
Bet logo
SİTE PUANI
SİTE BONUSU
100 TL Bonus
SİTEYE GİT
Bet logo
SİTE PUANI
SİTE BONUSU
50 TL Bonus
SİTEYE GİT
Bet logo
SİTE PUANI
SİTE BONUSU
50 TL Bonus
SİTEYE GİT
Bet logo
SİTE PUANI
SİTE BONUSU
50 TL Bonus
SİTEYE GİT

Deneme bonusu veren siteler 2022

Bet logo
SİTE PUANI
SİTE BONUSU
20 TL Bonus
SİTEYE GİT
Bet logo
SİTE PUANI
SİTE BONUSU
Bonus Duyurulari
SİTEYE GİT
Bet logo
SİTE PUANI
SİTE BONUSU
25 TL Bonus
SİTEYE GİT
Bet logo
SİTE PUANI
SİTE BONUSU
20 TL Bonus
SİTEYE GİT
Bet logo
SİTE PUANI
SİTE BONUSU
50 TL Bonus
SİTEYE GİT
Bet logo
SİTE PUANI
SİTE BONUSU
100 Freespin + 50TL
SİTEYE GİT
Bet logo
SİTE PUANI
SİTE BONUSU
50TL + 50 Freespin
SİTEYE GİT
Bet logo
SİTE PUANI
SİTE BONUSU
50 Freespin + 50TL
SİTEYE GİT
Bet logo
SİTE PUANI
SİTE BONUSU
50TL + 75 Freespin
SİTEYE GİT
Bet logo
SİTE PUANI
SİTE BONUSU
%500 Bonus
SİTEYE GİT
Bet logo
SİTE PUANI
SİTE BONUSU
%300 Bonus
SİTEYE GİT

Yatırım Şartsız Deneme Bonusu Veren Siteler 2022

Bet logo
SİTE PUANI
SİTE BONUSU
20 TL Bonus
SİTEYE GİT
Bet logo
SİTE PUANI
SİTE BONUSU
20 TL Bonus
SİTEYE GİT
Bet logo
SİTE PUANI
SİTE BONUSU
25 TL Bonus
SİTEYE GİT
Bet logo
SİTE PUANI
SİTE BONUSU
20 TL Bonus
SİTEYE GİT
Bet logo
SİTE PUANI
SİTE BONUSU
20 TL Bonus
SİTEYE GİT
Bet logo
SİTE PUANI
SİTE BONUSU
20 TL Bonus
SİTEYE GİT
Bet logo
SİTE PUANI
SİTE BONUSU
25 TL Bonus
SİTEYE GİT
Bet logo
SİTE PUANI
SİTE BONUSU
20 TL Bonus
SİTEYE GİT
Bet logo
SİTE PUANI
SİTE BONUSU
20 TL Bonus
SİTEYE GİT
Bet logo
SİTE PUANI
SİTE BONUSU
20 TL Bonus
SİTEYE GİT
Bet logo
SİTE PUANI
SİTE BONUSU
20 TL Bonus
SİTEYE GİT
Bet logo
SİTE PUANI
SİTE BONUSU
20 TL Bonus
SİTEYE GİT
Bet logo
SİTE PUANI
SİTE BONUSU
20 TL Bonus
SİTEYE GİT
Bet logo
SİTE PUANI
SİTE BONUSU
15 TL Bonus
SİTEYE GİT
Bet logo
SİTE PUANI
SİTE BONUSU
15 TL Bonus
SİTEYE GİT
Bet logo
SİTE PUANI
SİTE BONUSU
Bonus Duyurulari
SİTEYE GİT
Bet logo
SİTE PUANI
SİTE BONUSU
20 TL Bonus
SİTEYE GİT

KVKK Bildirimi

6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK), kişisel verilerin işlenmesinde başta özel hayatın gizliliği olmak üzere kişilerin temel hak ve özgürlüklerini korumak ve kişisel verileri işleyen gerçek ve tüzel kişilerin yükümlülükleri ile uyacakları usul ve esasları düzenlemek amacıyla kabul edilmiştir.

KVKK uyarınca, Veri Sorumlusu sıfatıyla, denemebonusu.link, veliyi, çalışanları ve adayları aşağıdaki şekilde bilgilendirmekte ve KVKK’nun 10uncu maddesinde belirtilen kapsamda aşağıdaki şekilde aydınlatmaktadır. Veri Sorumlusu denemebonusu.link tarafından atanacak temsilci/leri, yasal altyapısı sağlandığında Veri Sorumluları Sicilinde ilan edilerek mevzuata uygun şekilde resmi web sayfasında duyurulacaktır.

Kişisel Verilerinizin İşlenme Amaçları Toplama Yöntemi Ve Hukuki Sebepleri

Kişisel veri, kişiyi belirli veya belirlenebilir kılan her türlü bilgidir. Bu tip bilgiler, örneğin, adınız, adresiniz, e-posta adresiniz, telefon numaranız veya web sitemize ulaşırken kullandığınız bilgisayarın ip adresi gibi veriler olabilir. Kişisel verilerin tamamen veya kısmen otomatik olan ya da herhangi bir veri kayıt sisteminin parçası olmak kaydıyla otomatik olmayan yollarla elde edilmesi, kaydedilmesi, depolanması, muhafaza edilmesi, değiştirilmesi, yeniden düzenlenmesi, açıklanması, aktarılması, devralınması, elde edilebilir hâle getirilmesi, sınıflandırılması ya da kullanılmasının engellenmesi gibi veriler üzerinde gerçekleştirilen her türlü işlem kişisel verilerin işlenmesidir.

Kişisel verileriniz;

  • a) Hukuka ve dürüstlük kurallarına uygun olarak,
  • b) Doğru ve gerektiğinde güncel olarak,
  • c) Belirli, açık ve meşru amaçlar ile,
  • ç) İşlendikleri amaçla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olarak,
  • d) İlgili mevzuatta öngörülen veya işlendikleri amaç için gerekli olan süre kadar muhafaza edilmek üzere

otomatik olan ya da herhangi bir veri kayıt sisteminin parçası olmak kaydıyla otomatik olmayan yollarla işlenecektir.

Veri sorumlusu olarak kurumumuz tarafından kişisel verileriniz eğitim öğretim hizmetlerinin yürütülmesi amacına uygun olarak aşağıda belirtilecek amaçlarla tutulmaktadır.

  • Veri tabanı oluşturarak, listeleme, raporlama, doğrulama, analiz ve değerlendirmeler yapmak, istatistiki bilgiler üretmek ve gerektiğinde bunları işin uzmanları ile paylaşmak,
  • Kurumumuz ve öğrenci hakkında bilgilendirme amacıyla doğrudan bizimle paylaşmış olduğunuz iletişim kanalları üzerinden sizinle irtibat kurmak,
  • Kurumumuza personel alımı için gerekli olan süreçlerde kullanmak,
  • Spor tesisleri için kayıt talebi almak, fatura kesiminde kullanmak ve ihtiyaç duyulduğunda sizinle irtibat kurmak,
  • Mağaza ve Kültür Merkezlerinde fatura kesiminde kullanmak ve ihtiyaç duyulduğunda sizinle irtibat kurmak,
  • Sanat Galerisinde sanatçının ve/veya alıcıların eser satış ve teslimat işlemlerinde kullanmak,
  • İletişim alanında okullarımız ve vakfımızla ilgili haber, gelişme ve bilgilendirme amaçlı dijital ve basılı ortamlarda kullanmak.

Yukarıda ifade edilen amaçlar dışında kanun ve mevzuatlar tarafından öngörülen yükümlülüklerimizin yerine getirilmesi gibi amaçlar dahilinde işlenebilecektir.

Kişisel Verilerin Aktarılması

Kişisel verileriniz, Kurumumuzun kanuni yükümlülüklerini yerine getirmek amacıyla Mili Eğitim Bakanlığı, Sosyal Güvenlik Kurumu gibi otoriteler, Bakanlıklar, yargı mercileri, kurumun hizmet aldığı Bankalar gibi yetkili kamu kurum ve kuruluşları, Özel Sağlık Sigorta şirketleri ile paylaşılacaktır.

Kurumumuz hukuka uygun olan kişisel veri işleme amaçları doğrultusunda gerekli güvenlik önlemlerini alarak kişisel veri sahibinin kişisel verilerini ve özel nitelikli kişisel verilerini üçüncü kişilere (üçüncü kişi şirketlere, kurumlara, grup şirketlerine, üçüncü gerçek kişilere) aktarabilmektedir. Kurumumuz bu doğrultuda KVKK’nun 8inci ve 9uncu maddesinde öngörülen düzenlemelere uygun hareket etmektedir. Bilgiler gerekli güvenlik önlemlerinin alınması ile burada bahsedilen amaçların gerçekleştirilmesi için yurt içinde tutulabileceği gibi yurtdışına da aktarılabilecektir.

Türk Ceza Kanunu’nun 138inci maddesinde ve KVKK’nun 7nci maddesinde düzenlendiği üzere ilgili kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde Kurumumuzun kendi kararına istinaden veya kişisel veri sahibinin talebi üzerine kişisel veriler silinir, yok edilir veya anonim hâle getirilir.

Kişisel Veri Sahibi Olarak Haklarınız

Anayasa’nın 20nci maddesinde herkesin, kendisiyle ilgili kişisel veriler hakkında bilgilendirilme hakkına sahip olduğu ortaya konulmuştur. Bu doğrultuda KVKK’nun 11inci maddesinde kişisel veri sahibinin hakları arasında “bilgi talep etme” de sayılmıştır. Kurumumuz bu kapsamda, Anayasa’nın 20nci ve KVKK’nun 11inci maddelerine uygun olarak kişisel veri sahibinin bilgi talep etmesi durumunda gerekli bilgilendirmeyi yapmaktadır.

KVKK kapsamındaki haklarınıza ilişkin taleplerinizi denemebonusu.link  şahsen veya mevzuata uygun olarak (örneğin noter vasıtasıyla) posta adresimize iletebilirsiniz.

Diğer İnternet Sitelerine Bağlantı

denemebonusu.link internet sitesi diğer internet sitelerine bağlantılar içermektedir. Bu sitelerin operatörlerinin veri koruma hükümlerine uygun hareket edip etmedikleri hususunda hiçbir etkimiz bulunmamaktadır. denemebonusu.link link verdiği sitelerin içeriklerinden (ve o sitelerin link verdiği diğer sitelerin içeriğinden) sorumlu değildir ve bağlantı sağladığı sitelerin içeriklerine müdahale yetkisi bulunmamaktadır.

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Hakkında Genel Bilgilendirme Metninde Değişiklikler

İşbu “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Hakkında Genel Bilgilendirme Metni” veri korumayla bağlantılı hizmetlerimizdeki değişiklikleri duyurmak amacıyla, örneğin yeni hizmetlerin sunulmasında ve yürürlükteki yasal gereklilikleri yerine getirmek amacıyla, gerektiğinde değiştirilecektir.

Başa dön tuşu
Kapalı